Čast nam je pozvati Vas na predstavljanje projekta Hrvatska stvara koje će se održati u petak 26. siječnja 2018. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, (u dvorani D1/D2) s početkom u 15:30 sati.

Uz predstavljanje samog projekta Hrvatska stvara, okupljenima će biti predstavljeni ključni partneri projekta, svjetska volonterska mreža Code Club i Hrvatska zajednica tehničke kulture. Također, u sklopu događaja imat ćete jedinstvenu priliku čuti priče o razvoju tehnoloških tvrtki kao što su Rimac automobili, Hangar 18, Include i Circuitmess. Predstavnici tvrtki Bytelab, Reaktor objasnit će nam kako funkcionira RnD u hardware projektima. U pauzama između predavanja moći ćete razgledati tehnološke izume mladih hrvatskih stvaratelja – od podmornice za istraživanje podmorja, 3D printera, do raznih robota i igraćih konzola.

Vidimo se!

Dodaj komentar

Stvarajmo bolje društvo. Zajedno.

Vizija projekta Hrvatska stvara je probuditi i njegovati stvaralački duh kod djece i mladih u Hrvatskoj.

Cilj projekta je u svakoj županiji pokrenuti Code Clubove, centre u kojima će se osnovnoškolci u slobodno vrijeme moći nalaziti te besplatno učiti i stvarati nove tehnologije.

Stvaranje okruženja u kojem će mladi moći stvarati i ostvarit svoje potencijale dužnost je svih nas. Hrvatska stvara je platforma kroz koju zajedno u sinergiji možemo doprinijeti stvaranju bolje Hrvatske.

Priključi se